OM OSS

 F. Isaksen AS ble stiftet i 2002 av elektroingeniør Frank Isaksen. I dag utfører vi alt av elektriske arbeider for næring, privat og offentlig.
Vi har kontor og lager  i Sjølundvegen 9 i Tromsø, og våre hovedområder er service, vedlikehold, nybygg, rehabilitering, industri og prosjektmarkedet.

Vi vil være et naturlig og trygt valg for private husholdninger, næringsliv og kommunal sektor. Vi jobber alltid løsningsorientert og lover rask behandlingstid ved forespørsel.

Ta kontakt!

PROSJEKTREFERANSE

INSTALLASJON AV VANNBÅREN VARME

Den batteridrevne xComfort RF-kompatible radiatortermostaten er egnet til å kontrollere vannbårne radiatorer automatisk. Termostaten kan brukes frittstående, eller i kombinasjon med SHC-klimafunksjonen for sonebasert klimakontroll. Den er ideell for energisparing og økt komfort. 

GODKJENNINGER

Tre Allservice AS innehar flere offisielle  godkjenninger som bekrefter vår kompetanse. Det er din trygghet.

Elvirksomhetsregisteret

Alle foretak som tilbyr og utfører arbeid knyttet til elektriske anlegg og reparasjon av elektrisk utstyr, registreres i Elvirksomhetsregisteret.

Registrert el-installatør

En registrert el-installatør gir deg trygghet for god faglig kompetanse, er til å stole på samt ryddig og seriøs.

Sentral godkjent

Sentral godkjenning av foretak er en kvalitetsordning som beskriver faglig kompetanse, rutiner for kvalitetssikring og seriøsitet i foretaket.